U bent hier:

Virtuele tentoonstelling: AiR Biekorf 4.0

Het stadsbestuur besliste dat alle evenementen en activiteiten in de maand mei waarbij het stadsbestuur van Brugge organisator is, worden geannuleerd. Omdat u niet naar de Exporuimte Biekorf kunt komen, werken we momenteel aan een digitale oplossing waarbij u de tentoonstelling kunt bezoeken met behulp van een laptop of pc. Meer info volgt.
Artist in residence Geertje Vangenechten kreeg dit jaar de opdracht om de witte muur in de Biekorf in te vullen. 'Comedie van het menselijk tekort' laat ons naderen tot het eeuwige niet-zijn van het oerbegin, de schijn van de werkelijkheid ontwarren, om de macht van de verbeelding te laten binnenstromen.


Als antwoord op het muurvullende kunstwerk van Geertje stuurden tientalen kunstenaars een werk in. Alle mogelijke technieken tonen verschillende benaderingen van het centrale kunstwerk. AiR Biekorf 4.0 is hierdoor een intrigerende kruisbestuiving tussen professionele kunstenaars, kunststudenten en andere creatievelingen.


Met werk van o.a.: Peter Aspeslag, Sylvie Crutelle, Femke Den Hollander, Inge De Zutter, Leen Gallet, Carl Goethals, Pierre Goetinck, Peter Jonckheere, Peter Lagast, Matthieu Lobelle, Lea Lodewijk, Nolle Lybeer, Marleen Matthys, Hubert Mestdagh, Mia Nollet, Hans Overvliet, Luc Rabaey, Marc Troffaes, Karoline Van den Bussche, Jacqueline Vanlandschoot, Arjan Vanmeenen, Willy Vansieleghem, …

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Brugotta Hal Burg
Burg 11
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 23 april 2020 tot 24 mei 2020
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Brugge
Contact cultuurcentrum@brugge.be