U bent hier:

Virtueel Ronse

Begeleide uitstap of rondleiding Wetenschap

Op www.virtueelronse.be kan je Ronse vanuit helikopterperspectief zien en zoom je vervolgens in op de belangrijkste locaties. Op het grondplan kunnen verschillende locaties aangeklikt en virtueel bezocht worden. Het lijkt alsof je fysiek in de stad rondloopt. Virtueel Ronse” bestaat in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, zo kunnen we een zeer ruim toeristisch publiek bereiken.
Loop rond in de belangrijkste bezienswaardigheden
Met 360 graden filmpjes van zowel binnen- als buitenlocaties kom je op plekken waar je anders misschien niet komt. De belangrijkste bezienswaardigheden, de Sint-Hermesbasiliek en Crypte, het Must – Museum voor textiel kan je ook binnenin in 360 graden bekijken.

Laat je inspireren voor je volgende uitstap
Met “Virtueel Ronse” wil Toerisme Ronse extra bezoekers aantrekken en onze troeven uitspelen voor een wereldwijd publiek. Het is bovendien een handige tool voor wie een eerste indruk wil krijgen van de bezienswaardigheden of door fysieke beperking of sluitingsuren niet binnen kan.

Virtueel Ronse blijft groeien
Dit jaar staan er minimum nog een tiental locaties gepland, waaronder Kleine Markt, ’t Rosco, Grote Markt, Wijnstraat, Rooseveltplaats, TIO3 … Het is de bedoeling dat “Virtueel Ronse” blijft groeien en dat er ook private partners zoals de logiesverstrekkers, horeca en andere toeristische attracties in het project stappen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Online
Zonderstraat zn
9600 Ronse

Hoe geraak ik hier?

Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Trefwoorden VariaCoronaproof, B_out