U bent hier:

Villanella & Julie Cafmeyer - Is this porn ? No, this is love

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Julie Cafmeyer brengt het relaas van een koppel dat in een diepe relationele crisis is aanbeland en zich afvraagt of hun relatie nog lang zal duren. ‘Na vijf jaar naast hem wakker te worden, schoot me ineens te binnen dat deze persoon niet onmisbaar is. Het was nochtans mooi weer die dag’.

Na ‘De Therapie’ en ‘Bombastische Liefdesverklaring’, waarin Julie Cafmeyer een inkijk gaf in haar persoonlijke liefdesleven, buigt ze zich in haar laatste voorstelling opnieuw over de liefde. In ‘Is this porn? No, this is love’ brengt ze het relaas van een koppel dat in een diepe relationele crisis is aanbeland. Ik werd op een morgen wakker. Ik keek naar hem en ik dacht: deze persoon is niet onmisbaar.

Na vijf jaar naast hem wakker te worden, schoot die gedachte me ineens te binnen. Het was nochtans mooi weer die dag, de tuin lag er goed bij,de ligstoelen stonden klaar om in de zon te gaan liggen.

 

Elke avond neemt Julie plaats op de sofa op de scène. Met naast haar telkens een andere mannelijke tegenspeler. Wie deze man zal zijn, komt u de avond zelf te weten.

Hier vindt u de aankondiging van 'Is this porn? No, this is love' in de Knack Focus. Als je nog meer wilt lezen, kan dit hier, een artikel van De Standaard.

Info

Waar C-mine cultuurcentrum
C-mine 10
3600 Genk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Prijs
Basistarief: 15.00 €;-26: 10.00 €;Abonnement: 12.00 €
€ 15,0
Reservaties
Organisatie C-mine cultuurcentrum
Contact tickets@genk.be
Trefwoorden 3600MAG