U bent hier:

Villanella & Julie Cafmeyer // Is this porn? No, this is love

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Is this porn? No, this is love

Ik werd op een morgen wakker, keek naar hem en dacht: deze persoon is niet onmisbaar. Na vijf jaar naast hem wakker te worden, schoot die gedachte me ineens te binnen. Het was nochtans mooi weer die dag, de tuin lag er goed bij, de ligstoelen stonden klaar om in de zon te gaan liggen.
Julie Cafmeyer buigt zich over de liefde. Ze brengt het relaas van een koppel dat in een diepe relationele crisis is aanbeland. Elke avond neemt Julie plaats op de sofa op de scène. Met naast haar telkens een andere mannelijke tegenspeler. Wie deze man zal zijn, ontdek je de avond zelf. Regisseuse en columniste Julie Cafmeyer combineert autobiografische elementen met een transparante speelstijl. Telkens bouwt ze een intense band op met het publiek. Zo ook aan deze vooravond van Valentijn.

Over Julie Cafmeyer

Julie Cafmeyer (°1987) studeerde in 2015 af aan de Toneelschool Maastricht als regisseur. Vandaag schrijft en maakt ze theater. Haar werk kenmerkt zich door wrange humor, duistere lichtheid en vermakelijke tragiek. Ze combineert autobiografische elementen met een transparante speelstijl. In haar werk probeert ze steeds op ingenieuze manier een intensere band op te bouwen met haar publiek.

Julie is vaste columniste van De Morgen waar ze afwisselend met Mark Coenen een eigenzinnige kijk geeft op het nieuws van de dag. Ze schreef eerder voor De Standaard en bericht ook op Radio 1 over haar bewogen liefdesleven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 12,00 €

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Werf
Contact ccdewerf@aalst.be
053 72 38 11
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS