U bent hier:

Vijfde keer verrassend: Photo-Eye

Tentoonstelling Fotografie

Na hun laatste tentoonstelling in Kapellen in 2017 stellen de fotografen van Photo-Eye nu opnieuw in Tracé tentoon. De vijf exposanten bleven na hun passage in Academie Noord samen gepassioneerd verder fotograferen, elk met zijn eigen visie op de fotografie. Dit leidt nu voor de vijfde keer tot een even verrassend als divers aanbod waarmee de groep in Tracé uitpakt.
Ward De Geest toont in zijn eerste deel, Le MsM, van zijn nieuwe reeks Les Eaux de Mars een dialoog tussen twee landschappen verwijzend naar de frivole dialoog tussen Antônio Carlos Jobim en Elis Regina in Águas de Março. Ward toont ook een bevreemdende kamer.
Bart Van den Broeck presenteert een selectie uit zijn imposante reeks over Ethiopië, met daarnaast het boek over zijn reis.
Rudolf Vanheertum deelt zijn impressies: hoe transformeert een stad zich na zonsondergang, een installatie in een onverwachte setting.
Ronald Van Hoofstadt toont betoverende Marokkaanse woestijnlandschappen naast opnames van de stad Marrakech en haar inwoners.
Marleen Van Landeghem perfectioneerde de haar eigen schilderachtige stijl waarmee ze hier het stedelijk landschap verkent. Het geheel wordt afgewerkt met enkele opnames van landschappen van een bevreemdende schoonheid.
Zaterdag 8 & 15 februari 14u-18u
Zondag 9 & 16 februari 14u-18u
Woensdag 12 & 19 februari 19u30-22u

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurstation Tracé
Veltwijcklaan 222
2180 Ekeren (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Tracé cultuurstation
Trefwoorden Tentoonstelling, Kunst, Fotografie