U bent hier:

Vier je verjaardag in het Industriemuseum!

+1 punt 4 jaar

Ben je jarig en wil je een origineel verjaardagsfeestje? Dan is het Industriemuseum een uitstekend idee.
Er zijn verschillende formules voor kleuters (4 tot 6 jaar) en voor kinderen (6 tot 12 jaar). Bij elk verjaardagsfeestje maken de feestneuzen op een speelse en creatieve manier kennis met het museum, onder begeleiding van een gids. Nadien schuiven ze aan tafel voor een feestelijke taart!

Info

Waar Industriemuseum
Minnemeers 10
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 4+
Prijs
- Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 150 € (incl. originele uitnodigingskaartjes om in te kleuren en pannenkoeken de luxe)max. 15 kinderen- Voor kleuters van 4 tot 6 jaar: Prijs € 150 (incl. originele uitnodigingskaartjes om in te kleuren en pannenkoeken de luxe)max. 12 kleuters met minimum 1 begeleider (ouder, grootouder …)- Deze feestjes gaan door op woensdagnamiddag van 14 uur tot 16.30 uur. Graag zo snel mogelijk reserveren, minstens drie weken vooraf via boekjebezoek@gent.be of 09 269 87 50.

€ 150,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 30,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Industriemuseum
Contact info@industriemuseum.be
09 323 65 00
Trefwoorden wijk__binnenstad, Bevestigd2020, verjaardag, verjaardagsfeestje kinderen themafeestje, drukken, vilten, lego
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Vier je verjaardag in het Industriemuseum! op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS