U bent hier:

Vernissage: PRIVACYTOPIA BINARY

+1 punt

Tentoonstelling Audiovisuele kunst

The Search Machine by The Museum presenteert een reeks diptieken van afbeeldingen die online circuleren. Naast de Search Machine, zal de tentoonstelling ook twee projecten van Addie Wagenknecht in samenwerking met Pablo Garcia presenteren.
The Search Machine by The Museum presenteert een reeks diptieken van afbeeldingen die online circuleren. Volkse beelden geproduceerd door anonieme artiesten en afbeeldingen van historiserende hedendaagse kunstwerken. In deze geïnstalleerde fabel, kunnen online afbeeldingen van hedendaagse kunstwerken algoritmisch gevonden worden door middel van formele analogieën, waardoor beelden van anonieme voorstellingen worden ingevoerd in een fictieve zoekmachine die werkzaam is in de belangrijkste van alle musea.

Naast de Search Machine, zal de tentoonstelling ook twee projecten van Addie Wagenknecht in samenwerking met Pablo Garcia presenteren. In Webcam Venus, repliceren sexcam artiesten iconische kunstwerken. Dit is een experimentele hommage aan zowel de kunst als aan het alledaagse internetfenomeen van webcams. Webcams en chat interfaces worden gebruikt om amateur volwassen performance artiesten en het publiek met elkaar in verbinding te stellen. Brbxoxo knipt deze artiesten volledig uit het beeld en richt zich in de plaats daarvan op kleine dozen die hun leven bevatten: lege bedden, huiskantoren vol met familiefoto’s, stoelen gedrapeerd met stof en allemaal somber ingerichte interieurs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC De Markten
Oude Graanmarkt 5
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 13 januari 2017
Prijs

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie GC De Markten
Links
Trefwoorden vgc
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS