U bent hier:

Verenigingen verbroederen in en rond kasteel Veltwijck

6 jaar

Park of tuin Kermis of feestelijkheid Outdoor en adventure Actie en avontuur

De winter, een tijd om gezellig te cocoonen bij het haardvuur. Maar in Ekeren krijg je de kans niet om in te dommelen. Met een gevarieerd programma nodigen wij jou uit om tijdens de eindejaarsperiode zoveel mogelijk buiten te komen! Naar jaarlijkse traditie nemen ook de Ekerse verenigingen deel aan dit vrolijke kerstgebeuren. Kom gezellig kuieren langs de vele kraampjes, eet wat lekkers of bestel een warme drank, en geniet van het vuur en vooral van elkaar.

IN ZWIJM DRAAIEN


Niet dromen, maar zweven


13 tot 21 uur (2 € per rit)


Droom ook jij dat je kan vliegen? Blijf daar dan niet staan draaien, maak een ritje op de nostalgische zweefmolen. Hoe sneller de zweefmolen draait, hoe hoger je zweeft.


zaterdag 14 december


TON VOL VUUR


Breng zelf een blok hout mee


13 tot 18 uur


Is er iets sfeervoller dan bijpraten bij een brandend vuur? Samen met de vrienden van Cultuurstation Tracé vullen we opnieuw onze vuurton. Zonder hout, geen vuur. Dus breng gerust zelf een blok hout mee!


CIRCUSDOME


Teatro Metamorfoso: ‘Ludmilla, the Gorilla Woman’


13, 14, 15, 16, 17 en 18 uur (vvk 2 € / kassa 4 €)


Voor je ogen verandert de beeldschone Ludmilla in een angstaanjagende gorilla. Een wereldwonder! De voorstellingen worden gespeeld in een zelfgebouwde theatertent of woonwagen.


Opgelet, de plaatsen zijn beperkt. Reserveer vooraf je zitje via www.252cc.be.


SCHAAP ZACHT


Geen rendieren maar echte schapen


13 tot 18 uur (gratis)


Om deze schapen te tellen, blijf je maar beter wakker. De echte Walliser Zwartneusschapen zijn aaibaar zacht en lekker wollig.


 


TEMPLE VAN DREEZEN VOETBAD


Dé kuur tegen wintertenen


14 tot 21 uur (gratis)

Het Instituut voor Volkswarmte is een samenwerking tussen Colin Temple en Jeroen Dreezen. Ze bekijken bestaande materialen nét een beetje anders. Zo bedenken ze de gekste installaties: wellness, maar dan anders. Kom langs, ga even zitten en laat je vermoeide voeten ontspannen.

Info

Waar 252 cc
Veltwijcklaan 252
2180 Ekeren
Wanneer
Leeftijd 6+
Organisatie 252 CC
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Verenigingen verbroederen in en rond kasteel Veltwijck op UiTmetVlieg.be