U bent hier:

VERDIEP 2 | Tirade 2.017 Try Out - Stijn Meuris

Theatervoorstelling Humor comedy

Na het onverwachte succes van de eerste Tirade tijdens het afgelopen seizoen (alle 14 voorstellingen waren in geen tijd uitverkocht), heeft Stijn Meuris de smaak te pakken. En dus komt de dilettante debutant met een vervolg. Omdat het nodig is, en op verzoek van velen.
De eerste 'eindejaarsconférence' van Meuris behandelde in hoog tempo de onkunde, de hufterigheid en het grote liegen van onze nationale leiders. Met humor en scherpzinnige observaties, maar ook met een ongekende felheid. And guess what: dat zijn bij Tirade 2.017 opnieuw de ingrediënten, maar dan geschreven op maat van 2017. Aan materiaal alvast geen gebrek.

"Je zou het gewoon storytelling kunnen noemen, maar dan met een oprechte boosheid," aldus Meuris vorig jaar. "Een boosheid die niet langer weg te zetten valt als het ongenoegen van enkele zuurpruimen, maar die bij steeds meer mensen begint te jeuken.”
Dat daarbij regelmatig gelachen kan worden, is een bonus.
Tirade 2.017 belooft een handenwrijvend vervolg te worden op iets wat stilaan de allures van een reeks begint te krijgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Vrijetijdscentrum Mena
Provinciebaan 2
3110 Rotselaar

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 29 november 2017
Prijs
Basistarief: 14,00 €; ABO: 12,00 €; Leerling HAMW: 7,00 €
€ 14,0
Reservaties
Organisatie GC 'de Mena' Rotselaar
Trefwoorden #UitinMijnRegio