U bent hier:

Verbindingsmoment voor koppels

Een betekenisvolle aanvulling op (of alternatief voor) het traditionele Valentijns-etentje of weekendje weg. Met als doel verdieping en verbinding te ervaren op een speelse en luchtige manier. In het park gaan we tussen de korte wandelmomenten door, zo nu en dan letterlijk en figuurlijk stilstaan bij onszelf, ons man-zijn of vrouw-zijn, onze relatie en elkaar.
We starten stipt om 10uur aan de zij-ingang van het park. Er is voldoende parking in de Eikenlaan aan de Kimpel. Afhankelijk van waar je geparkeerd staat bereik je op 1 minuut wandelen via de Wijsstraat of de Beukenstraat de zij-ingang van het park. De toegangspoort (zie foto) is gelegen waar de Wijsstraat in de Beukenstraat overgaat. Aangezien deze straten een lus maken, kun je de ingang niet missen :)
De activiteit duurt +- 1,5 à 2 uur. We sluiten af met een eenvoudig drankje en koekje om nog wat na te babbelen, vragen en ervaringen uit te wisselen voor wie wil.
Aangezien we op gras zullen lopen en staan, en het winter is, is stevig schoeisel en warme kledij aangewezen.

Inschrijving kan via PB, via mail: info@mariannefranssen.be of via de website: www.MarianneFranssen.be
Het aantal deelnemende koppels is beperkt, dus je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. De prijs is 10€ per koppel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Park van Haffmans
Beukenstraat 2 - 18
3740 Bilzen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 15 februari 2020
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie Marianne Franssen