U bent hier:

Vegetarische Klassiekers

Eten en drinken Creativiteit

Balletjes in tomatensaus, vol-au-vent, stoverij, Gentse waterzooi... Wil je eens de vegetarische variant uitproberen van een Belgische klassieker die ook heel lekker kan zijn zonder vlees of vis, dan zal je in deze workshop leren hoe je die klaar kan maken en proeven.
Balletjes in tomatensaus, vol au vent, stoverij, Gentse waterzooi... Wil je eens de vegetarische variant uitproberen van een Belgische klassieker die ook heel lekker kan zijn zonder vlees of vis, dan zal je in deze workshop leren hoe het klaar te maken en te proeven. 

telkens van 19 tot 22 uur in de leskeuken van de Zandloper

minimum 6 en maximum 12 deelnemers

prijs per workshop: 35 euro
Breng je keukenschort, keukenhanddoek, snijplank en mesje mee.

Info

Waar GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel
Wanneer
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 35,00
€ 35,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de zandloper
Links