U bent hier:

Vegetarisch koken met noten en zaden - Peter Vandermeersch, De Zonnekeuken

+1 punt

Cursus of workshop Voeding

In de vegetarische keuken worden noten en zaden gebruikt als bron van onverzadigde vetten en plantaardige eiwitten. We bereiden ze in warme maaltijden, bijgerechten en dipsauzen. Met notenmelk, - room en -pasta kunnen we sausen, soepen, hartige en zoete bereidingen afwerken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Schakel
Schakelstraat 8
8790 Waregem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Prijs
Basistarief: 61,00 €; Ingrediënten inbegrepen: 0,00 €

€ 61,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 12,2

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Schakel
Contact 056 62 13 40

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS