Dit gaat niet meer door, de organisator heeft dit afgelast.
Tot 16 juni 2021

Vegetarisch koken: basiscursus

Waar?

Zaal Lindelei

Stationsstraat
8860 Lendelede

Helaas afgelast

Prijs

Basistarief: €180.00

Sociaal tarief - 90.00: €90.00

Studententarief - 90.00: €90.00

Kansentarief met UiTPAS: €36.00

Over deze activiteit

Het overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt allerhande vragen met zich mee die we graag bekijken in deze basiscursus. 
Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe produkten leren gebruiken, het is vooral ook op een bewustere manier je maaltijden opbouwen en vormgeven. Je leert in deze driedelige korte lesreeks eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke bereidingen klaarmaken die ook versterkend, volwaardig en verzadigend zijn. Je werkt o.a. met seizoensingrediënten, de verschillende graansoorten, de plantaardige eiwitten en oliën, de grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, de vele bindmiddelen en natuurlijke zoetmiddelen.  
De recepten zijn gemakkelijk te integreren in de dagelijkse keuken of in gezinnen met kinderen. Deze reeks is geschikt voor alle geïnteresseerden, voor beginners en gevorderden.
www.dezonnekeuken.be

Begeleiders: Peter Vandermeersch

In de kijker

Duik de nacht in met Erfgoeddag: 8 tips

Verder lezen 

5 musea met een meeslepende audiogids

Verder lezen 

9x wonderlijke machines ontdekken met kinderen

Verder lezen 

5 tips voor dit weekend

Verder lezen 

7 vrolijke lentewandelingen

Verder lezen