U bent hier:

Vegetarisch koken: basiscursus - Volzet

+1 punt

Cursus of workshop Persoon en relaties

Het overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt allerhande vragen met zich mee die we graag met voldoende aandacht bekijken in deze uitgebreide basiscursus.  
 
Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe produkten leren gebruiken maar vooral ook op een bewustere manier je maaltijden leren opbouwen en vormgeven. Je leert in deze lesreeks vele nieuwe produkten kennen en eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke bereidingen klaarmaken die ook versterkend, volwaardig en verzadigend zijn.  Je werkt met seizoensingrediënten, verschillende graansoorten, plantaardige eiwitten en oliën, een grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, de vele bindmiddelen en natuurlijke zoetmiddelen.    
 De recepten zijn gemakkelijk te integreren in de dagelijkse keuken of in gezinnen met kinderen. Deze reeks is geschikt voor alle geïnteresseerden, beginners en gevorderden.

www.dezonnekeuken.be

Begeleiders: Peter Vandermeersch

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Zaal Lindelei
Stationsstraat
8860 Lendelede

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 150,00 €; Sociaal tarief - 75.00: 75,00 €; Studententarief - 75.00: 75,00 €; UiTPAS kansentarief - 30.00: 30,00 €

€ 150,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 30,0

Reservaties Inschrijven
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Vormingplus mzw
Contact info@vormingplusmzw.be
Trefwoorden erkend SCVW

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS