U bent hier:

Vaux-Hall Summer - Vaux-Hall Latin Summer

Zomerpret in het Warandepark. Voor het derde jaar op rij opent de Vaux-Hall in het Warandepark zijn deuren voor het publiek. Vaux-Hall Summer pakt deze zomer uit met een origineel, verrassend en ongezien cultureel programma, dat door het unieke kader extra luister wordt bijgezet.
In samenwerking met de Stad Brussel, nodigt de Expresion Latina Dance Company iedereen uit voor de Vaux-Hall Latin Summer op (precieze data) in het prachtige kader van de Vaux-Hall.

De Vaux-Hall in het Warandepark, op een boogscheut van het Koninklijk Parktheater, was in het begin van de 20ste eeuw een plaats voor ontspanning. Na vijf jaar van zorgvuldige restauraties door de Stad Brussel, wordt die uitzonderlijke locatie in de zomermaanden een pleisterplaats voor wie houdt van salsa en bachata.

Expresion Latina is een dansschool met docenten die weliswaar een uiteenlopend parcours aflegden, maar die allemaal een passie voor Latijns-Amerikaanse dansen koesteren. Hun missie: die dansen populairder maken. In die optiek wordt er sinds jaren samengewerkt met openbare instanties, met het oog op de organisatie van initiatielessen en dansbals tijdens grote evenementen als Brussel Bad, Fiesta Latina, ...

19:00 > 19:40 : Initiatie salsa & bachata
19:40 > 21:45 : Leef je uit op de dansvloer met DJ Guest

www.expresionlatina.be

Info

Waar Vaux-Hall, Warandepark

1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 20 juli 2019
Prijs gratis
Organisatie Stad Brussel - Dienst Cultuur
Contact brusselsculture@brucity.be
02 279 64 58
Links
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier