U bent hier:

Vaux-Hall Summer - Nosotros Tango

Zomerpret in het Warandepark. Voor het derde jaar op rij opent de Vaux-Hall in het Warandepark zijn deuren voor het publiek. Vaux-Hall Summer pakt deze zomer uit met een origineel, verrassend en ongezien cultureel programma, dat door het unieke kader extra luister wordt bijgezet.
Een ontmoeting met Buenos Aires in het hart van het Warandepark. Een volledig programma, en dat in amper drie uur tijd!

Volg een initiatie Argentijnse tango, de sensuele dans bij uitstek. Luister naar de meeslepende melodieën van de bandoneon in een interpretatie door het kwartet TANGO 02. Strek de benen op de dansvloeren van de Vaux Hall of geniet gewoon van het spektakel. Professionele dansers en het hele NOSOTROS-team verwelkomen je daar en betoveren je met hun dans en muziek.

De culturele vzw NOSOTROS is al meer dan zestien jaar lang actief in Brussel. Haar hoofddoel is lesgeven en artistieke creatie, productie en verspreiding. Wil je de Argentijnse tango leren dansen zoals in Buenos Aires? Kom dan zeker eens langs! De vzw werd opgericht door de Argentijnse actrice en danseres Eugenia Ramirez Miori en telt vandaag een tiental tangoleraars, die zijn opgeleid binnen de vereniging. Dit jonge en dynamische team laat zich leiden door de sleutelbegrippen cultureel en pedagogisch onderzoek, sociaal engagement, gedeelde waarden.

19:00 : Orkestoptreden met demo's door de dansers van Nosotros
19:20 : Tango-initiatie + bonus voor meer ervaren dansers!
20:10 : Demo door de dansers van Nosotros
20:20 : Dansconcert en verrassingen!
22:00 : Einde van de activiteiten.

www.tangoargentino.be

Info

Waar Vaux-Hall, Warandepark

1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs gratis
Organisatie Stad Brussel - Dienst Cultuur
Contact brusselsculture@brucity.be
02 279 64 58
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.