U bent hier:

Vapeurs 4 - Op safari

Een nieuw avontuur voor de vriendinnenclub
Ook in 2021 verwent Uitgezonderd. alle dames onder het label ‘Ladies at the Theatre’ met een splinternieuw avontuur van het vriendinnenclubje ’The Flying Vapeurs’.
Eerst hebben ze Bali verkend, daarna stonden ze op de skilatten in Oostenrijk en onlangs nog beleefden ze dolle nachten op een cruise. Deze keer trekken ze naar Zuid-Afrika. Een avontuur over zichzelf verliezen in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent.

‘Vapeurs 4 - Op safari’ is het vierde deel in een reeks van succesvolle vriendinnenkomedies. Stap opnieuw mee in deze hilarische voorstelling rond alle overgangsproblemen waarmee de vrouwen te kampen hebben. En geen nood, je hoeft de vorige belevenissen niet gezien te hebben om hiervan ten volle te kunnen genieten!

Niets zo fijn als een heerlijk avondje uit met enkele vriendinnen waarbij je ook nog eens verwend wordt, want dat verdient toch elke vrouw...

Cast: Lulu Aertgeerts, Nele Goossens, Myriam Bronzwaar, Anne Mie Gils
Regie: Martin Michel
Tekst: Allard Blom

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Theater Elckerlyc
Frankrijklei 85
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 14 januari 2021 tot 31 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 32,50 €; Categorie 2: 28,50 €
€ 32,5
Organisatie Uitgezonderd.
Trefwoorden bevestigd2020