U bent hier:

Vantomme + Delvita

Concert Jazz en blues

Een dubbelconcert met 2 bands die jazz mengen met rock, post- of alt-rock, en zich breed laten inspireren en samenwerkingen zoeken tot ver buiten het traditionele jazzplaatje. Met een mooie sound als gevolg.


Dominique Vantomme is een Belgische pianist, toetsenist, componist en producer. Oorspronkelijk werkte hij als blues & jazzpianist, maar de laatste 10 jaar is hij steeds meer actief in pop, rock en jazz acts. Zo werkte hij samen met onder andere Axelle Red, Ana Popovic, Hindi Zahra, Vaya Con Dios, Viktor Lazlo, Louisiana Red, Theresa Malenfant en An Pierlé.

Voor het nieuwste album (2018) van Vantomme, 'Vegir', uitgebracht op het progrocklabel Moonjune Records en geproduced door Pascal Deweze – kon hij samenwerken met de legendarische bassist Tony Levin (King Crimson, Peter Gabriel, Stick Men) en zijn unieke sound toevoegen aan zijn plaat.

"Ik kon de kans om met basslegende Tony Levin te werken gewoon niet voorbij laten gaan. Ik heb de afgelopen maanden de wereld rondgereisd, wat me inspireerde om veel muziek te schrijven. Toen ik mijn ideeën aan Tony liet horen, was hij erg enthousiast om met ons mee te doen in de studio. What a thrill it was!"

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Rataplan vzw
Wijnegemstraat 27
2140 Borgerhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 24 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 14,00 €
€ 14,0
Reservaties