U bent hier:

Van den Heuvel & Verbruggen - 'Allereerste keer'

+1 punt

Van den Heuvel & Verbruggen - 'Allereerste keer'
Herman Verbruggen (“Marcske” uit F.C. De Kampioenen) herstelt het antieke danspaleis OEMPALAPAPERO in haar oude glorie. Hij engageert als huisorkest het enige 100 % Nederlandstalig balorkest in Vlaanderen: de EENZAAM ZONDER JOU band met KATY SATYN en ALAIN SMITS.

Daverende Diva Loes Van den Heuvel (Carmen uit F.C. De Kampioenen) is de ster van de officiële openingsavond van OEMPALAPAPERO. Het publiek maakt voor de pauze de laatste repetities en spannende voorbereidingen mee. Na de pauze volgt de officiële opening, het langverwachte gastoptreden van Loes Van den Heuvel én de uitreiking van de gouden spiegelbol. Deze trofee van grote verdienste voor het Nederlandstalige dansbare lied wordt met een passende toespraak van Herman uitgereikt aan Loes.

Dit komische muziektheater brengt de grootste hits van o.a. Will Tura, Noordkaap, Rob de Nijs, Paul Severs, Peter Koelewijn, Raymond van het Groenewoud en Rita Deneve, uitgevoerd door topmuzikanten en -vocalisten.
Van den Heuvel & Verbruggen - 'Allereerste keer'

Info

Links
Waar EMotia
Oudenaardsesteenweg 456
9420 Erpe-Mere

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Prijs: 15 euroUiTPAS aan Kansentarief: 1,50 euro

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties Bestel tickets Bestel tickets Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie EMotia
Contact emotia@erpe-mere.be
053 60 35 60

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS