U bent hier:

Van Corsari tot Appermont

Concert Amusementsmuziek

Een wervelende voorstelling opgedragen aan alle Vlaamse en Nederlandse televisiepresentatoren en -presentatrices van weleer. Aan de hand van historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek blikken Jackobond en Bastien terug op de beginjaren van de Vlaamse en Nederlandse televisie.
Een wervelende matineevoorstelling opgedragen aan alle Vlaamse en Nederlandse televisiepresentatoren en -presentatrices van weleer.

Sonja Barend, Sandra Reemer, Rudi Carrell, Tony Corsari, Jan Theys, …. A trip down memory lane … naar de legendarische beginjaren van de Vlaamse televisie toen tv-presentatoren en -presentatrices nog échte sterren waren.

Aan de hand van historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek blikken Jackobond en Bastien terug op de beginjaren van de Vlaamse & Nederlandse televisie. Persoonlijke verhalen van mensen die zowel voor als in de beeldbuis de bewuste beginjaren hebben beleefd komen aan bod. Legendarische televisieshows worden herontdekt en nagespeeld. Deuntjes van toen worden van onder het stof gehaald.

VAN CORSARI TOT APPERMONT is een gevarieerde show voor iedereen die bij het aanzetten van zijn televisietoestel zich afvraagt hoe het ook alweer allemaal begonnen is!


Credits 

Met: Jackobond en Bastien | 3 muzikanten | Foto: Johannes Vande Voorde


De matinees zijn een organisatie van het district Berchem, de Berchemse seniorenraad en cultuurcentrum Berchem

Info

Waar ccBe - Schouwburg
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 15 oktober 2019
Prijs
Basistarief: € 8,00; kansentarief: € 2,00
€ 8,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum Berchem
Links

Taaliconen

Hier kan je heen als je vlot Nederlands spreekt en begrijpt. Meer info
Trefwoorden a-kaart, ccbe, cultuurcentrum berchem, matinee, jackobond, bastien, van corsari tot apermont, muziek theater, vier taaliconen, vivavlaanderen