U bent hier:

Van Corsari tot Appermont - Jackobond & Bastien

Concert Amusementsmuziek

Een wervelende matineevoorstelling opgedragen aan alle Vlaamse en Nederlandse televisiepresentatoren en -presentatrices van weleer. Sonja Barend, Sandra Reemer, Rudi Carrell, Tony Corsari, Jan Theys,…. Een reis terug in de tijd naar de legendarische beginjaren van de Vlaamse televisie toen tv-presentatoren en -presentatrices nog échte sterren waren.
Aan de hand van historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek blikken we terug naar deze onvergetelijke tijd. Persoonlijke verhalen van mensen die zowel voor als in de beeldbuis de bewuste beginjaren hebben beleefd komen aan bod. Legendarische televisieshows worden herontdekt en nagespeeld. Deuntjes van toen worden van onder het stof gehaald.

‘Van Corsari tot Appermont’ is een gevarieerde show voor iedereen die bij het aanzetten van zijn televisietoestel zich afvraagt hoe het ook alweer allemaal begonnen is!

Napret verzekerd: Op vertoon van uw ticket krijgt u in Retro Velinx een korting van 1,00 euro op een consumptie naar keuze. Enkel geldig na de voorstelling.

einduur = ovb

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar de VELINX
Dijk 111, bus 2
3700 Tongeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 10,00 €; Voorverkoop: 8,00 €; Vriend van de Velinx: 8,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie de VELINX
Contact tickets@develinx.be
012 80 00 40
Trefwoorden vivavlaanderen