U bent hier:

Van Amour tot Adornes

Een sfeervolle avondwandeling mét kaarsen, champagne en hapjes. Een unieke kans om samen met de S-wan gids en in beperkte groep een gezellige vooravond-wandeling te maken met als thema… de liefde en haar aspecten.
We starten om 17u30 op de Burg bij het standbeeld 'De Geliefden', onder de bomen. Na een interessant tour van ruim een uur eindigen we in de prachtige Jeruzalemkapel van het Adornesdomein, die bij deze gelegenheid speciaal sfeervol ingericht zal zijn met ontelbare kaarsen en aangepaste romantische muziek. Na een korte rondleiding daar, genieten we samen na bij een glas champagne en hapjes. Einde rond 19u30.

Inschrijven: email alvast vóór 5 februari naar dispatching@swan.be met je naam en het aantal personen met vermelding 'Tour d'Amour'. Na bevestiging van onze kant dient u per kerende € 25 p.p. (all-in prijs) te storten op ons rekeningnummer BE19 9792 4228 7312 met vermelding van ‘Valentijn + aantal personen’.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Standbeeld 'De Geliefden'
Burg
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 14 februari 2019
Prijs
Basistarief: 25,00 €
€ 25,0
Reservaties
Organisatie S-wan VZW
Links
Trefwoorden valentijn, Romantiek, adornesdomein, jeruzalemkapel, brugge, Begeleide rondleiding, rondleiding, 14 februari, stadswandeling, gids, liefde, amour