U bent hier:

Vampire Weekend SOLD OUT

Concert Pop en rock

Na 6 lange jaren van afwezigheid is Vampire Weekend eindelijk terug! Met een splinternieuw album “Father of The Bride” én een heuse Europese tournee dit najaar.
Met hun explosieve en verrassende mix van Afrikaanse muziek, new wave, ska en pop maken Ezra Koenig en zijn makkers op het titelloze debuutalbum in 2008 meteen indruk. Een waar juweeltje dat door sommige journalisten zowaar wordt vergeleken met een klassieker zoals ‘Graceland’ van Paul Simon. Anderen, zoals David Byrne himself, zien in het Amerikaanse viertal een waardige opvolger voor Talking Heads. Vampire Weekend wemelt van het talent! Overal ter wereld staan nummers als “Cape Cod Kwassa Kwassa”, “Horchata”, “Holiday” en uiteraard meesterhit “A-Punk” in het muzikale geheugen gegrift. Ook op de daaropvolgende albums ‘Contra’ en ‘Modern’ staan stuk voor stuk pareltjes die getuigen van een ongeziene explosiviteit en inventiviteit.

In mei komen de Amerikaanse meesterbreinen met een vierde album waarmee ze op 18 november terugkomen naar België voor een intiem concert in de Ancienne Belgique! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 maart om 11u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ancienne Belgique
Anspachlaan 110
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 18 november 2019
Prijs
Basistarief: 41,00 €; Voorverkoop: 42,00 €
€ 41,0
Organisatie Live Nation
Links
Trefwoorden Must
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier