U bent hier:

Vama Veche

Festival Pop en rock

Van 30 juli tot 4 augustus presenteert Het Entrepot voor de vierde maal het gratis zomerfestival VAMA VECHE in het Astridpark. Van 14u tot 1u kan je er dagelijks terecht voor bakken sfeer, cosy caravans en dito zomerterras, zuiderse spijzen, warme tunes, een gevarieerd programma en een gezonde portie waanzin. Kortom: opnieuw de perfecte cocktail voor een geslaagde zomerweek!
‘Vama Veche’ betekent letterlijk ‘oude douane’ in het Roemeens, wat dus ooit de oorspronkelijk functie van Het Entrepotgebouw was. ‘Vama Veche’ is ook de plaatsnaam van een dorp in Roemenië waar een vrijstaat ontstond. Alles wat jong en creatief was, bundelde zich daar om volop te experimenteren. Het Entrepot verplaatst haar werking zes dagen lang naar de Brugse binnenstad en creëert daar een eigen vrijstaat. Muziek, de ideale lijm om mensen van een zomerse dag te doen genieten, vormt de hoofdmoot maar ook beeldende kunstenaars, theatermakers en performers van allerlei pluimage krijgen een plek.

Muzikaal krijgt het publiek een mix van jong talent te zien tot bands die er al staan. Grote namen dit jaar zijn Liesa Van der Aa, Flying Horseman, BRNS, Sunday Bell Ringers, Dans Dans, Zinger, … Daarnaast staan er performances van Vincent Van Meenen (Conservatorium Antwerpen), Julie Delrue (Rits), Les Artistes Tarotist, Karkas en vele anderen op het programma. Verder kan je de eerste drie dagen een filmpje meepikken, in het gras wegdromen bij een boekje uit de bib terwijl de kinderen spelen. Op zaterdag is er een grote picknick voor iedereen. Diegenen die handgemaakt design maken, kunnen hun eigen expositieplek winnen op Vama Veche (inschrijven tot 15 juli).

Het volledige programma is na te lezen op www.vamaveche.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Astridpark Brugge
Astridpark 8
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 30 juli 2012 tot 4 augustus 2012
Prijs gratis
Organisatie Het Entrepot
Links