U bent hier:

Vakantie yogakamp Back to school - relax en restore

+1 punt

Sportactiviteit Omnisport en andere

Dit jaar leer je weer nieuwe zaken bij als je vaste klant van ons back to schoolprogramma bent. Wat dacht je van restorative yogahoudingen voor kinderen bijvoorbeeld. Of hoe maak je een gezonde brooddoos klaar. We leren of herhalen natuurlijk de beste yogahoudingen om ons klaar te stomen voor een nieuw energiek jaar. Dus wil je nog een paar dagen ontspannen voordat je weer flink moet gaan werken voor school, dan zit je bij ons goed. We gaan ons mentaal voorbereiden op wat komen gaat en kijken wat er speelt in de groep. Zo kan het zijn dat er deelnemers zijn die het lastig vinden om terug naar school te gaan of die snel een spanning voelen opkomen bij het denken aan huiswerk.
Natuurlijk zijn er ook leerlingen die uitkijken naar school en het leuk vinden om te leren hoe ze naast school ook een andere hobby verder kunnen uitdiepen, zoals yoga. We gaan in deze 4 dagen alle basishoudingen van de yoga aanleren zodat je eventueel bij de wekelijkse reeks al wat vertrouwd bent.

Ook kan het zijn dat je wat meer wilt weten over hoe het werkt met vrienden maken en in nieuwe situaties terecht komen. Hiervoor werken we aan het ontwikkelen van enkele sociale vaardigheden om de start van het nieuwe schooljaar goed te laten verlopen.

Het wordt een fijne mix van creativiteit, yogahoudingen, mindfulness en veel tips en met elkaar babbelen en spelen. Genoeg om alle energie van de vakantie wat langer vast te houden en te gebruiken voor een goede start van het schooljaar!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Dit kan jij wel!
Diagorasstraat 9
8510 Marke (Kortrijk)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Prijs
Basistarief: 120,00 €

€ 120,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 24,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie vzw Dit kan jij wel!

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS