U bent hier:

"Vakantie op 't Zuid"! Een niet te missen uitstap.........

Deze internationale vakantiemarkt is werkelijk een must om te bezoeken! Met als extra dit jaar een grote en sfeervolle Aziatische markt, een gedeelte waar u zich als god in Frankrijk waant, er is ruimte voor betoverende sferen uit de Arabische landen dit naast de altijd gezellige Europese markt.
Antwerpen en "Vakantie op 't Zuid" het ultieme "recept" voor een geslaagde dag. Geloof het, van dit bezoek gaat u géén spijt krijgen en absoluut een zeer geslaagde dag(en) aan overhouden! "Vakantie op het Zuid" is anders als andere vakantiemarkten het is een feest! Professioneel, mooie producten en animatie. "Vakantie op 't Zuid" de organisator van internationale vakantiemarkten!

Wat mag u hiervan verwachten?
In eerste instantie een markt! Maar géén markt als de anderen. Een markt vol met specialiteiten uit alle hoeken van Europa alsook de marktkramers. Alle talen worden gesproken; Frans, Italiaans, Grieks, Spaans, Aziatisch ja écht van alles. Het meest bijzondere is dat de marktkramers bijzonder trots zijn over hun afkomst en de specialiteiten die zij aanbieden. Deze trotsheid is bijna tastbaar en zorgt direct voor een zeer ontspannen en aangename vakantiesfeer. Producten die u misschien kent van vakantie maar hier niet snel terug zult vinden in de winkels. De marktkramers doen keer op keer hun uiterste best om hun waren op een mooie en originele manier te presenteren. Met als resultaat dat het een beleving is om de markt te bezichtigen. Ga een gesprek met de "verkopers" niet uit de weg, zij zullen u maar wat graag te woord willen staan en de juiste informatie over hun achtergrond en producten willen delen.

De markt is opgebouwd uit drie hoofddelen.
Namelijk een gedeelte waar u zaken kunt aanschaffen om mee naar huis te nemen (souvenirs, kleding, sieraden, etenswaren, lokale producten e.d.) en een gedeelte die bestemd is voor directe consumptie. Hier bent u dan aangekomen op de foodcourt. Dit is de plek om bij de verschillende marktwagens te proeven van verschillende specialiteiten uit verschillende windhoeken van het continent. De meest uiteenlopende gerechten en drankjes zijn hier te proeven. Rondom het food/drink gedeelte wordt steeds een groot terras gebouwd waar u op uw gemak van al het geen wat wordt aangeboden kunt genieten. Het derde gedeelte staat geheel in het teken van Azia. Hier kan u zich eens heerlijk laten masseren en allerlei streekproducten aankopen gelijk sambal en spekkoek. Het Aziatisch eten uit de verschillende kraampjes moet u zeker niet laten. Proef de heerlijkheden en sluit dan eens uw ogen (mini-vakantie gegarandeerd!).
Hieraan is nog een straat gekoppeld wat geheel in het teken van Frankrijk staat. En om even te bekomen van uw "reis" rond verscheidene continenten kunt u ervoor kiezen te eindigen met verse muntthee en waterpijp, in een heuse "Bedouine" tent om wat Arabische sferen op te snuiven.

Maar de troeven zijn dan nog niet uitgespeeld. Elke dag wordt u verwend met muzikanten die 'live' komen optreden. De klanken van meestal bekende nummers maken het feest compleet, en zorgt ervoor dat "Fiesta Eurasia" zijn naam waar maakt! Altijd in de buurt van podium en terras is een afgebakende speelzone opgesteld met CLICK's speelblokken en een springkasteel. Dit zorgt ervoor dat u al dansend en genietend een oogje in het zeil kan houden waar ook de kleinsten zich aan het vermaken zijn.

Kortom een niet te missen daguitstap!!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Vlaamse Kaai
1
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 25 mei 2017 tot 28 mei 2017
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Fiesta Europa