U bent hier:

UN FILS

Film Cinefiel

Tunesië - Fr. 2019 - regie: Medhi M. Barsaoui
Fares en Meriem beleven in de zomer van 2011 gelukkige dagen met hun elfjarig zoontje. Een gezellige familievakantie in het Zuiden van het land eindigt in een nachtmerrie voor het koppel.
Een verschrikkelijke gebeurtenis verandert hun leven voor altijd. Een race tegen de klok begint en diep begraven waarheden komen naar boven. 'Un Fils' kantelt van een dartel familieportret naar een intense thriller door de emoties en de dilemma's van de hoofdpersonages.
Tunesië 2011. Dictator Ben Ali is verdreven en in buurland Libië is leider Kadhaffi net terecht gesteld. Middenin de Arabische Lente komt dit Tunesië hogere middenklasse gezin tot de pijnlijke conclusie dat er meer nodig is dan het afzetten van een president om de culturele en religieuze tradities van een land te veranderen.
Mehdi M. Barsaoui levert met zijn eerste langspeelfilm een intens zenuwslopend familiedrama af dat op verfijnde wijze commentaar levert op de traditionele familiale waarden en de positie van de vrouw in Tunesië.
Bron: naar Bjorn Gabriels in Filmmagie 703

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Kinepolis Brugge
Koning Albert I-laan 200
8200 Sint-Andries

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 15 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 8,00 €
€ 8,0
Organisatie DE ANDERE FILM