U bent hier:

UITVERKOCHT - NIEUWJAARSCONCERT met SCALA & KOLACNY BROTHERS

Op 17 januari 2020 heeft OKRA Academie Wetteren Scala & Kolacny Brothers uitgenodigd voor het nieuwjaarsconcert.
Het nieuwjaarsconcert vindt plaats in de Sint-Gertrudiskerk te Wetteren en vangt aan om 20.00 uur.
Scala is het koor onder leiding van Steven en Stijn Kolacny dat tegelijkertijd de koorwereld en de rockscene op hun grondvesten deed daveren.
Met eigen nummers maar vooral met hun eigenzinnige, soms héél intieme covers van bekende rocknummers, metalsongs en zelfs dancemuziek.
In combinatie met bijpassende choreografieën en een verbluffende lichtshow krijg je een visueel en auditief totaalconcept.
Scala & Kolacny Brothers treedt in Wetteren op met piano en een koor bestaande uit zestien meisjes.
OKRA Academie Wetteren is de organisator. OKRA Academie Wetteren is een culturele vereniging die openstaat voor iedereen: jong en oud, lid of geen lid van OKRA.
OKRA Academie Wetteren organiseert het concert ten voordele van het kankeronderzoek van prof. dr. Johan Swinnen en het Leuvens Kankerinstituut. Kanker raakt velen van ons, soms heel diep. Toch zijn we hoopvol. We blijven vooruitgang boeken. Het aantal patiënten dat kanker overleeft, blijft stijgen. Maar kanker blijft een creatieve vijand, we moeten alle krachten bundelen.
Het Leuvens kankerinstituut, het LKI, verenigt onderzoekers, artsen en zorgverleners van KU Leuven en UZ Leuven in de strijd tegen kanker.
Kaarten voor dit concert kosten 35 euro; OKRA-leden hebben 5 euro korting. Er zijn ook VIP-kaarten te krijgen. Een VIP-kaart kost 50 euro en geeft recht op deelname aan de receptie die plaatsvindt in cc De Poort voor het concert.
Er is een exclusieve voorverkoop van tickets gepland op zaterdag 18 mei 2019 van 10.00 uur tot 13.00 uur in cc De Poort.
De on-line kaartenverkoop start op 1 juni 2019 vanaf 9.00 uur.
Tickets kunnen on-line besteld worden via scala.okra.wetteren@gmail.com.
Meer informatie over dit concert via okra.academie.wetteren@telenet.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sint-Gertrudiskerk
Markt
9230 Wetteren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 35,00 €; OKRA-leden: 30,00 €; VIP-arrangement (met receptie): 50,00 €
€ 35,0
Reservaties
Organisatie OKRA Academie regio Wetteren
Trefwoorden OKRA