U bent hier:

UITVERKOCHT - Mag ik even? Oudejaarsconference - Kamal Kharmach

Theatervoorstelling Humor comedy

Eind 2019 blikt Kamal Kharmach in zijn allereerste oudejaarsconference terug op het jaar 2019. Hij doet dat in zijn bekende verlegen, maatschappijkritische maar vooral hilarische stijl. Waarover het zal gaan, moet nog gebeuren, maar een jaar vol klimaatbetogers, ontslagnemende ministers, corrupte voetbalploegen en visa-dealende politici belooft in ieder geval een spetterend conferencedebuut!
Dat het precies stand-up comedian Kamal is die zich als gloednieuwe oudejaarsconferencier opstelt, mag niemand verbazen. Dit rastalent reeg ook in zijn debuutvoorstelling “De Schaamte Voorbij” de actuele (en hilarische) tegenstrijdigheden en moppen aaneen.
Hij toerde 2 jaar langs uitverkochte zalen en voelt dat het nu tijd is voor nòg meer: nog actueler, nog relevanter en vooral nog grappiger! Als je Kamal nooit live aan het werk zag, kan je hem zeker kennen van De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music.
Amper een paar jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo’s Comedy Cup om daarna te touren met één van de meest succesvolle debuutshows die comedy in Vlaanderen gekend heeft.
Nu stormt hij met dezelfde overtuiging en drive af op de titel van conferencier. Dat belooft!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC cultuurpunt
Phil Bosmansplein 1
3670 Meeuwen-Gruitrode (Oudsbergen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 13 december 2019
Prijs
Basistarief: 14,00 €; Abo: 12,00 €; Kassa: 16,00 €
€ 14,0
Reservaties
Organisatie AGB Meeuwen-Gruitrode
Contact 089 81 09 10
Trefwoorden podium-Oudsbergen