U bent hier:

UITGESTELD: Workshop: Visible mending - Eva V.

Cursus of workshop Mode

Heb je een gaatje in je sok, een scheur in je jeans of heeft een mot je favoriete trui aangevallen? Gooi ze niet weg, maar repareer ze. Of beter nog: doe dat op een zichtbare en creatieve manier, zo mag de reparatie nog gezien worden ook! Tijdens deze workshop leer je drie verschillende technieken om kleding te herstellen. Je beslist zelf hoe ‘zichtbaar’ je herstelling is.
Eva Verbruggen maakte van handwerken haar beroep. Ze heeft een passie voor oude ambachten en haalt haar inspiratie uit de natuur. Bovendien beheerst ze, als leerkracht, ook de kunst van het lesgeven. Ze geeft graag haar kennis aan jou door.

Prijs: €50 p.p.
Maximum 8 deelnemers
Extra: geen voorkennis vereist. Breng eigen kleding(stukken) die hersteld moeten worden, mee (of je gebruikt proeflapjes van Eva).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Modemuseum Hasselt
Gasthuisstraat 11
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 50,00 €
€ 50,0
Reservaties
Organisatie Modemuseum Hasselt
Contact modemuseum@hasselt.be
011 23 96 21
Trefwoorden MMHactiviteiten