U bent hier:

UITGESTELD MuziekBoutique met Piv Huvluv - voorstelling - De vinylvreter

+1 punt

Comedian Piv Huvluv heeft vinylplaten verheven tot zijn idioom. Voor wie hem (al lang of korter) volgt, is dat geen nieuws. Geen voorstelling zonder platen, geen platen zonder grap of verhaal. Waarom dan de man niet eens ongeremd lóslaten in zijn gigantische collectie ? Hem laten vertellen hoe hij zijn eclectische muzieksmaak ontwikkelde. Hem laten grasduinen in het kleurrijke hoezenarsenaal van oude en nieuwe platen. Hem anekdotes laten opdissen over geestverruimende muzikale ontdekkingen, (on)volledige collecties, verpletterende concerten, verdoken signeersessies, zijn verzamelwoede en onbetwistbare collectors items.
Kortom, tijdens ‘De vinylvreter’ maakt u kennis met - of bent u getuige van - de (zelfrelativerende) soundtrack van zijn leven.
Piv Huvluv is een man die bezeten is door muziek en dat laat zich merken. Items die de revue passeren zijn lof en eer voor ABBA, zijn eeuwige trouw aan Rod Stewart, zijn verheerlijking van het vrouwelijk schoon, zijn liefde voor de pure song, zijn helden Iggy Pop, Steve Wynn, Bob Dylan en Neil Young. Hoeveel concerten kan een mens van één artiest gaan bekijken? En niet te vergeten zijn korte ontmoeting met David Bowie, die Piv in staat stelt om de grootste leugen in de geschiedenis van de Belpop bloot te leggen. U vraagt, Piv draait… de soundtrack van zijn leven !

donderdag 28 mei 2020 // 19u30 // centrale bibliotheek, Leiestraat 30, 8500 Kortrijk // €7 //vooraf inschrijven via UiT in Kortrijk, ter plaatse in de Uitwinkel of telefonisch op 056 239855

MuziekBoutique is een programma rond, over en mét muziek, waar kenners en liefhebbers luisteren naar en praten over één bepaald genre, artiest, groep, componist. Voor al wie houdt van muziek en interesse heeft in anekdotes of gewoon van een rustige muzikale avond in gelijkgestemd gezelschap wil genieten. Wie daarna meer wil kan terugvallen op de rijke muziekcollectie van de bibliotheek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Centrale Bibliotheek Kortrijk
Leiestraat 30
8500 Kortrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 28 mei 2020
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 7,00 €

€ 7,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 1,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Centrale Bibliotheek Kortrijk
Contact www.kortrijk.be/bibliotheek/muziekboutique
Trefwoorden bibkortrijk, MuziekBoutique, vinyl

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS