U bent hier:

UITGESTELD Het spoor naar de Samber: de spoorlijn Leuven-Ottignies

Lezing of congres Erfgoed

De Geschied- en Heemkundige Kring Oud-Heverlee plande een voordracht over de spoorlijn Leuven-Ottignies die in de 19de eeuw het leven van Oud-Heverlee en Sint-Joris-Weert veranderde. DE VOODRACHT WORDT WEGENS DE CORONAMAATREGELEN VOOR ONBEPAALDE TIJD UITGESTELD. De spreker wenst geen videoconferentie te geven.
Voordracht door André Cresens, licentiaat Wetenschappen en specialist in industrieel erfgoed. Hij publiceerde over de geschiedenis van de spoorwegen. De stationsgebouwen van Oud-Heverlee en Sint-Joris-Weert getuigen nog van deze bloeiperiode.
Indien de coronamaatregelen het toelaten zal de voordracht doorgaan in de kerk van Sint-Joris-Weert. Vooraf inschrijven en registratie is vereist. Wij vragen de deelnemers zich aan de coronavoorschriften te houden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sint-Joriskerk
Leuvensestraat 5
3051 Sint-Joris-Weert (Oud-Heverlee)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 23 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €; Niet-leden: 5,00 €
gratis
Organisatie Geschied- en Heemkundige Kring Oud-Heverlee
Trefwoorden cultuurhistorische lezing, Geschiedenis van de spoorwegen, erfgoed