U bent hier:

UITGESTELD Compagnie Marius - 'De Sunshine boys'

Met: Herwig Ilegems en Ben Segers
Twee oude komieken. Bijna een halve eeuw traden ze op als het komische duo in ‘De Sunshine Boys’. Ze waren een levende legende. Maar toen hield de ene er mee op en ging bij de andere het licht uit. In een ultieme verzoeningspoging wordt de legendarische dokterssketch nog éénmaal gespeeld, live voor tv. En dan komt al het oude zeer terug naar boven.
‘De Sunshine Boys’ wordt na 15 jaar opnieuw gespeeld, en hoort thuis in het rijtje van boulevardkomedies in een kleine bezetting maar van de bovenste plank.
'The Sunshine Boys' (1972) is één van de 38 toneelstukken van de hand van de Amerikaanse auteur Neil Simon (°1927, New York). In Amerika is hij na William Shakespeare de meest gespeelde toneelauteur en wordt hij de ‘King of Comedy’ genoemd. Waas Gramser en Kris Van Trier maakten een vertaling, gebaseerd op Neil Simons theatertekst en het scenario van de gelijknamige film uit 1975.
Spel: Kris Van Trier, Herwig Ilegems (gekend van o.a. Van Vlees en Bloed, Professor T, Duts), Kyoko Scholiers (gekend van o.a. Code 37, Professor T, GEUB) & Ben Segers
Tekst: Neil Simon
Vertaling en bewerking: Waas Gramser, Kris Van Trier

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeenschapscentrum Het Koetshuis (schouwburg)
Kristus Koninglaan z/n
1760 Roosdaal

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 13 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 16,00 €; Korting (+60, -26, EDC): 15,00 €; Abo luxe: 14,00 €; Abo avond: 15,00 €; Abo keuze: 15,00 €
€ 16,0
Organisatie GC Het Koetshuis Roosdaal
Trefwoorden KoetshuisPodium, RoosdaalHome, UitInMijnRegio