U bent hier:

Uitgelezen April Charlotte De Bruyne, Jan Leyers, Jean Paul Van Bendegem, Elvis Peeters & Steven De Bruyn

+1 punt

Lezing of congres Literatuur

Een gerenommeerd panel, met journaliste Anna Luyten en voorzitter van het Vlaams Fonds voor de Letteren Jos Geysels, vist de parels uit die enorme poel van boeken. Zij gaan deze editie in gesprek met actrice Charlotte De Bruyne en filosoof Jean Paul Van Bendegem. Als special guest komt Jan Leyers voorlezen uit en praten over 'Allah in Europa'. Presentatrice Fien Sabbe leidt alles in goede banen.
De Boeken op Tafel:

Fatma Aydemir: 'Ellebogen'
Julian Barnes: 'Het enige verhaal'
Han Kang: 'Wit'
Muziek wordt verzorgd door Elvis Peeters & Steven De Bruyn.

JE GIDS IN HET LETTERLAND
Een mensenleven is voor de gemiddelde lezer ongeveer net lang genoeg om zo’n 3500 boeken te lezen. Dat klinkt veel, maar dat is het eigenlijk niet. Elk jaar verschijnen er wereldwijd zo’n één miljoen boeken: een gigantische hoeveelheid lectuur om op je eentje te doorploegen. Gelukkig is er hulp: het welbekende boekenprogramma Uitgelezen wijst je ook dit seizoen de weg door Letterland.

Een gerenommeerd panel, met journaliste Anna Luyten en voorzitter van het Vlaams Fonds voor de Letteren Jos Geysels, vist de parels uit die enorme poel van boeken. Samen met enkele boeiende gasten leveren ze commentaar op de literaire actua, geven de avontuurlijkste leestips en hebben het uitgebreid over de Boeken op Tafel. Presentatrice Fien Sabbe leidt alles in goede banen. Wie wanneer aanschuift en welke boeken ze zullen lezen en bespreken, vind je in de loop van het seizoen op deze site.

Wil je geen Uitgelezen missen? Dan kan je alvast onderstaande data in je agenda noteren en een Uitgelezen-abo aanschaffen.

Info

Waar VOORUIT
sint pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 17 april 2018
Prijs
Basistarief: 8,00 €; 65+: 6,00 €; -26, De Morgen: 4,00 €; Podiumhopper: 3,00 €

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,6

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Kunstencentrum Vooruit
Trefwoorden UiTPAS Gent

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS