U bent hier:

UiT zonder uitlaat

Ga opnieuw UiT zonder uitlaat en beleef een actief en bruisend Mechelen zonder auto.
De binnenstad wordt het terrein van vele standhouders die staan te trappelen om je op de Grote Markt en in de Befferstraat te laten kennismaken met hun cultuur- en vrijetijdsaanbod. Je krijgt trouwens ook de kans om voor in te tekenen op het gloednieuwe Mechelse Monopolyspel. De eerste 350 mensen die zich aan de Monopolytent op de Grote Markt melden, krijgen bij voorintekening een mooie affiche van de hand van illustrator Dennis Kestelle. Hij staat in voor een prachtige vormgeving van onze straten, pleinen en monumenten op het gekende bordspel.

En er beweegt nog meer want heel wat sportverenigingen zetten hun beste beentje voor op de Sportmarkt, op de Veemarkt, de Botermarkt, de IJzerenleen, de Schoenmarkt en de Grote Markt.

UiT zonder uitlaat telt dit jaar bovendien drie nieuwe locaties. Leef je deze keer ook uit in Villa Velo in de Sint-Janstraat, die een hele namiddag lang wordt omgetoverd tot een keitoffe speelstraat. En ontdek Het Predikheren: de nieuwe thuis van de bibliotheek én een echte culturele trekpleister. Ga zeker ook een kijkje nemen op de Wollemarkt, waar de politie haar werking voorstelt.

Profiteer meteen ook van de nuttige verkeersveilige en duurzame transporttips die je krijgt op de Grote Markt. Op die Grote Markt vind je ook een Boerenmarkt. De Befferstraat verandert dan weer in een heuse Klimaatstraat.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Mechelen
Mechelse binnenstad
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 16 september 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Links
Trefwoorden Autovrije zondag, autoloze zondag, wijk__centrum, BewustUiT