U bent hier:

Tweeklank & Autumn Falls: Beraadgeslagen + Rumours

+1 punt

Concert Pop en rock

Atumn Falls @ Tweeklank
TWEEKLANK is een concertwerking onder de vleugels van CC Het Spoor waarbij jonge Harelbeekse muziekliefhebbers jaarlijks een aantal concerten voor staand publiek organiseren . Telkens wordt een muziekclubsfeer opgezocht waarbij kwaliteit vooraan staat en nichegenres niet worden geschuwd.

Beraadgeslagen
Beraadgeslagen is het volledig losgeslagen duo van drummer en drievoudig MIA winnaar voor ‘Beste Muzikant’ Lander Gyselinck (STUFF., LABTRIO) en toetsenist/zanger Fulco Ottervanger (STADT, De Beren Gieren). Een muzikale denktank met drums, toetsen, teksten en toeters die steeds voorziet in een impressionante live performance. Reeds tien jaar spelen ze op de meest verdoken plaatsen om nu naar buiten te komen met hun langverwachte eerste EP (WERF Records). Een samenzwering van elektronische noise, sentimentele soul en andere onvoorspelbaarheid.

Rumours
Rumours speelt naar eigen zeggen shaman-hop en is het project van zangeres Hannah Vandenbussche dat al snel uitgroeide tot een full-band met Brutusdrumster Stefanie Mannaerts, Jonas Boermans (Monami) en Pieter-Jan Cools (Birds). Na een eerste EP 'Infant' brachten ze in maart hun debuutalbum 'Megamix' uit waarbij ze voor elke track ook een video maakten. Verwacht je aan een volledig unieke, obscure en op samples gebaseerde sound en een beklijvende live-set.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 16 november 2018
Prijs
Basistarief: 9,00 €

€ 9,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 1,8

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC het SPOOR
Contact onthaal@cchetspoor.be
056/733 420
Links
Trefwoorden cchetspooroverzicht, cchetspoormuziek

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS