U bent hier:

tweedehandsbeurs voor baby-artikelen, kinderkeding, speelgoed...

Verkoop van baby-artikelen, kinderkleding, speelgoed, boeken,... Verkopers (max.40) dienen zich vooraf in te schrijven en ontvangen dan info, inventarislijst en etiketten. Ze moeten niet aanwezig zijn tijdens de verkoop, maar in de voormiddag de artikelen inleveren, alles uiteraard in heel goede staat en proper. Deelname is gratis maar van het verkocht bedrag gaat 20% af voor de kosten.
Wie wenst deel te nemen als verkoper aan onze semestriële tweedehandsbeurs voor baby- en kinderartikelen? Schrijf je dan heel snel in om je deelname te registreren en de nodige documenten te ontvangen. Verkopen is enkel voor wie in het bezit is van lidkaart 2021 Gezinsbond. Wil je spulletjes aankopen aan voordelige voorwaarden? Kom dan zeker langs en breng gerust ook niet-leden mee. Iedereen is welkom tijdens de verkoop. Om te verkopen dient men in orde te zijn met lidgeld Gezinsbond 2021 en vooraf in te schrijven.

Info

Waar Gemeenschapscentrum De Rinck
Dapperheidsplein 21
1070 Anderlecht

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 13 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs gratis
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Anderlecht
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over tweedehandsbeurs voor baby-artikelen, kinderkeding, speelgoed... op UiTmetVlieg.be