U bent hier:

TVL-vertelling met William Boeva

TV Limburg komt deze zomer naar je toe! Verschillende boeiende vertellers brengen straffe verhalen op een prachtige locatie bij jou in de buurt. Ideaal voor een zomers avondje uit. Op woensdag 28 augustus is TV Limburg te gast in Hamont-Achel, meer bepaald in het park achter het Michielshof. Bij slecht weer gaan we gewoon naar binnen.
William Boeva is al lang geen onbekende meer in het Vlaamse comedylandschap. Gekend als “grappigste dwerg der Lage Landen” veroverde hij de laatste jaren zijn plaats tussen de grootheden (no pun intended) van de stand-upscène.
Het is intussen 10 jaar geleden dat William voor het eerst in comedycafé The Joker op het podium kroop en dus ook 10 jaar geleden dat hij daar enorm op zijn bakkes ging. In die 10 jaar veranderde er veel en om dat allemaal nog wat erger te maken, is William net 30 geworden. Dertig! Dat steekt, want van een dertigjarige verwachten we dat hij meer doet dan wat gamen en Pokémonkaarten verzamelen.
Hij is nog jong, het leven ligt aan zijn voeten. En hij is er klaar voor om zijn leven nu eens echt in handen te nemen. Denkt hij.

Toegang is gratis. Je hoeft enkel je eigen stoeltje mee te brengen. Tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Michielshof
Michielsplein 3
3930 Achel (Hamont-Achel)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Stadsbestuur Hamont-Achel
Contact uitpunt@hamont-achel.be
011510502
Links