U bent hier:

Tutu Puoane & Rebirth::Collective - It Might As Well Be Swing

Denk aan Frank Sinatra, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Sarah Vaughan. Legendarische artiesten die hun stem tot instrument verhieven. Die zich niet louter lieten begeleiden door hun band, maar er in volwaardige dialoog mee gingen en die het Great American Songbook de geschiedenis in zongen.
Tutu Puoane gaat aan de slag met het repertoire van de grote ‘crooners’, in samenwerking met Rebirth::Collective -een achtkoppig orkest dat de klank van een heuse bigband combineert met de beweeglijkheid van een kleiner ensemble en waarvan de leden allen topmuzikanten zijn die hun sporen verdien(d)en bij o.a. Clouseau, Daan, Bart Peeters, Flat Earth Society, André Brasseur, Jef Neve en Brussels Jazz Orchestra.
Eigen arrangementen van bekende croonerhits en Tutu’s fantastische stem en Afrikaanse muzikale achtergrond zorgen voor een unieke en eigentijdse kijk op de vocale en bigbandtraditie van weleer en voor vuurwerk op het podium.
Met Tutu Puoane (zang), Rebirth::Collective: Jo Hermans (trompet, bugel), Carlo Nardozza (trompet, bugel), Bruno Vansina (altsax), Wietse Meys (tenorsax), Joppe Bestevaar (baritonsax), Dree Peremans (trombone, arrangementen en composities), Ewout Pierreux (piano), Jos Machtel (contrabas), Toni Vitacolonna (drums)

www.tutupuoanemusic.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren-Waas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 18,00 €; +65: 17,00 €; -26: 10,00 €
€ 18,0
Reservaties
Organisatie Ter Vesten
Contact 03 750 10 00
Trefwoorden muziek