U bent hier:

Tuinproject 't Hofland

Cursus of workshop Milieu en natuur

In Lokaal Dienstencentrum ’t Hofland starten we opnieuw met het tuinproject ’t HOFland. Op een terrein van ± 100 m2 staan een tiental kweekbakken, elk 1,4 m2 groot. Deze bakken staan gratis ter beschikking voor geïnteresseerde buurtbewoners die niet beschikken over een tuin. De kweekbakken zijn ook geschikt voor (jonge) gezinnen. Een moestuintje is de geschikte manier om kinderen te leren waar hun voedsel vandaan komt. En wat is er nu fijner dan samen gezellig tuinieren en genieten van de opbrengst?
Heb je groene vingers maar heb je thuis geen plaats? Of ken je niets van tuinieren maar wil je toch graag je eigen groenten kweken? Dan kan je iedere 1ste donderdag van de maand bij ons terecht voor een gratis cursus ‘moestuinen voor beginners’, gegeven door een vrijwilliger van VELT.

Heb je interesse om een kweekbak te gebruiken of heb je interesse in de gratis tuincursus? Neem dan contact op met LDC ’t Hofland via 057/23 94 90, via jan.miermans@ieper.be of via het onthaal in de Dikkebusseweg 15A – 8900 Ieper.

Dit project wordt gerealiseerd en gecofinancierd in het kader van het project ‘Inrichting volkstuinen 2012’, in opdracht van de Vlaamse Regering

Vooraf inschrijven is noodzakelijk!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Dienstencentrum 't Hofland Ieper
Dikkebusseweg 15a
8900 Ieper

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 4 juni 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie LDC De Kersecorf en LDC 't Hofland
Contact jan.miermans@ieper.be
057/23 94 90