U bent hier:

Tuesday Bluesday: Guy Verlinde Duo

Concert Jazz en blues

Stel je voor dat je de kracht vindt om iedereen die ooit op je ziel heeft getrapt te vergeven? Dat is het uitgangspunt van het laatste akoestisch album "All Is Forgiven" van Guy Verlinde. Met deze zeer persoonlijke intimistische plaat overstijgt hij de blues en toont dat hij ook thuis is in de Americana muziek & het singer-songwriter genre.
Tijdens dit eerste concert van 2020 laat Guy zich bijstaan door jonge klasse muzikant. Oliver Vander Bauwede op harmonica. Hij is één van de nieuwe lichting Gentse blues muzikanten. Een veelzijdig harmonicaspeler, die veel verder gaat dan enkel de traditionele blues licks. Beïnvloedt door zijn leermeester Steven De bruyn (El Fish, The Rhythm Junks) verkent hij met zijn mondharmonica de meest verscheidene muziekstijlen en studeert hij Jazz aan het conservatorium van Brussel.

De focus tijdens dit optreden zal liggen op de (f)luisterliedjes die hij bijeen schreef voor dit album. Guy Verlinde kennen we als de energieke performer, maar deze keer laat hij zich van zijn meest ingetogen en intimistische kant zien. Het is een concert vol verhalen over liefde, verlies, hoop, wederopstanding, … maar vooral over de positieve kracht van muziek. Een niet te missen concert met dromerige fingerpicking, akoestische slide gitaar, een harmonica en verhalende luisterliedjes die naar de keel grijpen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC Maeke Blyde
Broeders Xaverianenstraat 12
8650 Houthulst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 14 januari 2020
Prijs
Basistarief: 6,00 €
€ 6,0
Reservaties
Organisatie Dienst Vrije Tijd Houthulst
Links
Trefwoorden accoustic blues, Amerikaanse blues, uitindiksmuide, roots, guy verlinde, houthulst, uitinmijnregio