U bent hier:

Tsjaikovski en Piazzolla

Concert Klassieke muziek

Claire Dassesse (viool), Aurore Dassesse (cello) en Stephanie Proot (piano) werden in 2012 door het Euterpe-festival in Kortrijk uitgenodigd om er het trio van Anton Arensky te spelen. Na het overweldigende succes besloten ze om een permanent kamermuziekensemble op te richten. Ensembl’Arenski was een feit. De drie jonge vrouwen willen een moderne blik werpen op het grote repertoire, maar tegelijk het publiek laten kennismaken met minder bekende werken. Ondertussen is het ensemble ook in het buitenland een graag geziene gast.
We krijgen werk te horen van  Tsjaikovski’s Trio  en de 4 Seizoenen van Piazzolla.
Een samenwerking met CC De Ster.


Supernova

Een muzikale carrière uitbouwen is allesbehalve gemakkelijk. Daarom verenigt een tiental organisaties zich rond Supernova. Dit project geeft jonge, getalenteerde Belgische muzikanten een artistiek duwtje in de rug. Programmatoren van klassieke muziek uit Brussel, Vlaanderen én Wallonië komen elk jaar in november samen en beluisteren, bekijken en bespreken jonge ensembles uit heel België. Vervolgens kiezen ze één Nederlandstalig en één Franstalig ensemble, aan het begin van een beloftevolle carrière: de Supernova’s!

Ter Dilft én De Ster nodigen je uit om ook de andere Supernova aan het werk te zien:

Zondag 22/10: Duo Levy-Idmtal

Partners:
CC Ter Dilft, CC Strombeek, CC Westrand, CC Hasselt, Kunstenpunt, Festival van Vlaanderen Brussel, Klarafestival, Klara, Festival de Wallonie, Festival Musiq’3, Festival Musical de Namur, Royal Juillet Musical de Saint-Hubert, Festival Musical du Hainaut, Festival Musical du Brabant Wallon, Palais des Beaux-Arts de Charleroi.

www.supernovaclassic.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kasteel d'Ursel
Wolfgang d'Urselstraat 9
2880 Hingene

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 8 oktober 2017
Prijs
Abotarief 17/18: € 13,00 | Vriendenpas 17/18: € 13,00 | -19 tarief: € 7,50
€ 15,0
Reservaties