U bent hier:

Truth or Dare, Britney or Goofy, Nacht und Nebel, Jesus Christ or Superstar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

In 2015 maakte Lies Pauwels de succesvoorstelling Het Hamiltoncomplex, met dertien jonge meisjes en één bodybuilder.
 

"Zeldzaam is het: theater dat niet per se iets wil vertellen, maar alles wat het te zeggen heeft belichaamt.” aldus theaterkrant.nl
 

De voorstelling werd geselecteerd voor het Theaterfestival 2016 en werd door de jury omschreven als “een emotioneel geladen meesterwerk, dat zijn toch al intrigerende uitgangspunt ruimschoots overstijgt.”

Met Truth or Dare, Britney or Goofy, Nacht und Nebel, Jesus Christ or Superstar gaat Lies Pauwels opnieuw de uitdaging aan om thema’s waar we als mens en als wereld mee worstelen op een krachtige manier in het theater binnen te brengen. Op het podium staan zeven jongeren met een psychische kwetsbaarheid, drie fashionmodellen en een priester. Een voorstelling waarin Pauwels haar zoektocht naar emotionele intelligentie en authenticiteit verderzet. In haar wereld is niets vanzelfsprekend, en toch is alles herkenbaar.
 

Lies Pauwels is regisseur en actrice. Ze werkte nauw samen met Alain Platel en Arne Sierens, stond in voorstellingen van onder meer Stella Den Haag, Toneelhuis en Dood Paard en speelde in verscheidene films en tv-programma’s. Haar eigen voorstellingen tourden internationaal en met For all the wrong reasons werd ze uitgenodigd op het Singapore Arts Festival.

Info

Waar Cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 27 november 2018
Reservaties Bestel tickets Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Hasselt
Contact kaartverkoop@ccha.be
Trefwoorden hasselt, limburg, Toerisme