U bent hier:

Truiense zondaggasten - Verdient topsport nog olympisch goud?

+1 punt

Op zondagnamiddag wordt in de huiskamers, tavernes en media wat afgepraat over topsport. Bij Guido Wevers in de Academiezaal geen toogpraat, maar diepgaande gesprekken – met een vleugje humor - over het wel en wee van de topsport mét drie ervaren topsporters.
Atleet prof. Roland Renson stond aan de wieg van het onderzoek rond fysieke fitheid en sportgedrag en ook aan de wieg van Sportimonium, dat door de Unesco werd erkend als Olympisch Museum.

Basketbaspeelster ingenieur Kathleen Venderickx heeft ruim 10 jaar ervaring in het coachen van topsporters en ander toptalent. Momenteel is ze co-titularis van de leerstoel hoogbegaafdheid aan de UHasselt.

Tot slot heeft gastheer en wielerfanaat Guido Wevers een blinddate met een Truiense Topsporter! Wie verschijnt op het podium: Simon Mignolet of de nieuwe STVV-kapitein, wielergoden Tim Wellens of Nathalie Bex, Nina Derwael of … ?

Maak ook kennis met muzikaal toptalent uit het conservatorium van Luik: sopraan Deborah Ingels, cantor van de hoofdkerk, en pianiste Ngoc Bao Phung uit Vietnam.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Academiezaal
Plankstraat 18
3800 Sint-Truiden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 13 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 11,00 €; -26: 8,00 €

€ 11,0

Kansentarief voor UiTPAS Haspengouw: € 2,2

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Cultuurcentrum de Bogaard
Contact uitbalie@sint-truiden.be
011 70 17 00

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS