U bent hier:

Trudo en Amélia - Massaspektakel Trudofeesten

+1 punt

Het leven van Trudo, de stichter van Sint-Truiden, wordt verrassend en magisch gereconstrueerd in een musical met speciale effecten, dans en wonderlijke muziek. Maak je klaar voor een onvergetelijke totaalbeleving in een prachtig historisch kader!
Rolstoelgebruikers en hun begeleiders bestellen gratis tickets voor Blok D aan de UiTBALIE van CC de Bogaard op het nummer 011 70 17 00.

Op zondag is er audiodescriptie voor personen met een visuele beperking. Zo krijgen zij een inleiding en extra informatie tijdens het spektakel. Zij bestellen gratis tickets voor zichzelf en één begeleider voor blok F aan de UiTBALIE van CC de Bogaard op het nummer 011 70 17 00.

Kom je met de auto?
Je kan je laten afzetten aan de kiss & ride voor personen met een handicap op het Minderbroedersplein. Volg hiervoor parkeerroute geel en via het politiekantoor bereik je de parking. Let op: er is een maximale doorrijdhoogte van 2m20.
Wil je ook parkeren? Er zijn een aantal parkeerplaatsen maar hiervoor moet je een aparte toelating krijgen. Dit kan via katrien.gelders@inter.vlaanderen .

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Binnenstad
Grote Markt
3800 Sint-Truiden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 21 september 2019 tot 22 september 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €; Zitplaatsen blokken A, B, C, E, F: 25,00 €; Zitplaatsen blokken K en M: 15,00 €; Zitplaatsen blok L (overdekt): 25,00 €; Rolstoelgebruikers en begeleiders: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Cultuurcentrum de Bogaard
Trefwoorden visitlimburg, INTER

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS