U bent hier:

TRISTERO ALTIJD 'TZELFDE

Theatervoorstelling Komedie Humor comedy Tekst en muziektheater

ALTIJD ‘TZELFDE is een verrukkelijke komedie waarin familierelaties het zwaar te verduren krijgen; een herkenbare en confronterende tranche de vie. Verwacht een verfrissend humoristische voorstelling die perfect aansluit bij de laagdrempelige cafélocatie waarvoor zij gemaakt is. Net als ABIGAILS PARTY is ALTIJD ‘TZELFDE een all time-Tristero classic, een fijnzinnige komedie met veel onderhuidse spanningen. Santé!
Elke vrijdagavond komt de familie Ménard samen in het café van de oudste zoon Henri. Deze keer wordt er ook een verjaardag gevierd. Al snel blijkt dat een aantal oude wonden nog niet helemaal genezen zijn. Het verjaardagsfeestje valt volledig in het water.

“Tristero toont een troef die weinig gezelschappen gegeven is: een goede komedie op de planken brengen.” (De Morgen)“Een verfrissend humoristische voorstelling, die perfect aansluit bij de laagdrempelige locatie, en toch nergens in de ogenschijnlijke oppervlakkigheid vervalt.” (De Standaard)

Info

Waar Restaurant 3 Fonteinen
HERMAN TEIRLINCKPLEIN 3
1650 BEERSEL
Wanneer
tot
Prijs
maxi extra ticket met code: € 13,50; Midi extra ticket met code: € 15,30; Mini extra ticket met code: € 17,10; Lerarenkaart: € 17,00; Jongeren -21 : € 10,00; Basistarief: € 18,00
€ 13,5
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Links
Trefwoorden podium, theater, humor, seizoen 2018-2019, in abo