U bent hier:

Tribunal (6+)

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Vreemde personages dompelen je onder in een universum waar bizarre wetten en regels gelden. Ze hebben hun eigen taal en looppas, en eten achterstevoren.

Ze zijn deel van een rechtbank waar alles wordt geklasseerd, gemarkeerd en bestempeld. In hun ondergrondse, vochtige formulierenwereld proberen ze orde en overzicht te bewaren, hoe chaotisch dit ook verloopt. Boven de grond hangt een onbekende dreiging.

 

Het publiek zetelt mee in de ronde, afgesloten rechtbank. Iedere toeschouwer krijgt een hoogstpersoonlijke plaats toegewezen volgens mysterieuze meetbaarheden. Ze mogen stemmen, protesteren, roepen of zwijgen. Zolang ze zich maar aan de rare regels houden: een onverstaanbaar volkslied meebrullen of de neus dichtknijpen tijdens de preek …

 

Na Klutserkrakkekilililokatastrof (2017), dat ook in De Grote Post op veel enthousiasme werd onthaald, creëert Ballet Dommage een nieuwe voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar. In hun gekende stijl vertalen ze maatschappelijke thema’s naar een visueel en muzikaal prikkelende, bevreemdende beleving.

Info

Waar cultuurcentrum De Grote Post Oostende
Hendrik Serruyslaan 18A
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 1 maart 2020
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum De Grote Post Oostende
Contact benieuwd@degrotepost.be
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Tribunal (6+) op UiTmetVlieg.be