U bent hier:

TrapTown

Dansvoorstelling Moderne dans

 Ronddwalen in een rijke, mysterieuze en zinderende wereld vol dans-mythologie.

TrapTown neemt je mee naar een parallel universum, ontdaan van gedefinieerde tijd en ruimte. Oerconflicten domineren, de noodzaak en (on)mogelijkheid van emancipatie dringt zich op. De danstaal van Vandekeybus is herkenbaar en zit vol risico’s en conflict. De onderlinge verhoudingen worden in veel partnerwerk uitgevochten.

 

Laat je meeslepen in een wereld met indrukwekkende filmbeelden, gemaakt in het labyrint van het architectenduo Gijs Van Vaerenberg waarbij de wanden een gangenstelsel vormen waar personages krioelen als in een onontkoombare stad van steegjes en uithoeken. Gijs Van Vaerenberg is gekend van het kunstwerk Study for a Windmill in Itterbeek in het kader van De Blik van Bruegel, het ‘doorkijk’-kerkje Reading between the lines in Borgloon en het Horst festival.

 

Teksten van Pieter De Buysser vormen het uitgangspunt van deze dans-mythologie. De voorstelling wordt opgeluisterd met een filmische soundtrack van Trixie Whitley en de Brusselse band Phoenician Drive, die het publiek vervoeren langs orakels, weemoed, loutering en euforie.

 

"TrapTown is een belangrijk ankerpunt door zijn interactie met de verschillende media. Dit is niet zomaar een eenvoudige dansshow, maar majestueus multimediaal kunstwerk, dat daarbovenop het publiek inspireert om de wereld vanuit verschillende perspectieven te benaderen" - Tanz am Rein

Info

Waar Westrand
Kamerijklaan 46
1700 Dilbeek

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Westrand
Contact info@westrand.be
Trefwoorden UiTinMijnRegio