U bent hier:

Transformatiereis in Zuid-Frankrijk

Herbron in la douce France van 22 tem 29 aug 2020/
Kom helemaal tot rust ... in verbinding met jezelf!
En ontpop je tot wie je "echt" wil zijn.
Aan de hand van yoga, meditatie, ademhaling en compassie training gaan we onszelf helen om zo helemaal tot onze innerlijke rust te komen!
We maken gebruik van introspectie momenten en verbinden ons met de elementen in en buiten onszelf.
Elke dag is er een yogales van ongeveer 5 uur, een deel in de ochtend en op het eind van de dag. De lessen zijn zeer afwisselend van een meer fysieke les, werken met onze ademhaling, tot meer meditatieve klassen. Ook zal Maaike veel vertellen over de filosofie van Tibetaanse Healing Yoga. Soms neemt ze je ook mee om op een speciale plek in de natuur om yoga te doen.
Tussen de yogalessen ben je vrij om te doen wat je wilt: luieren aan het zwembad, een massage ondergaan, de streek verkennen, prachtige wandelingen maken, een rustig hoekje opzoeken om een boek te lezen, wat je maar wilt, er is genoeg tijd voor jezelf.
De gevarieerde maaltijden met veel verse groenten en kruiden eet je met elkaar buiten op het terras, in een oase van groen en rust. Verder volg je deze week gewoon je hart en geef je je drukke hoofd even een time-out.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Tarayogini
Stationsstraat 120
9690 Berchem (Kluisbergen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Prijs
Basistarief: 450,00 €
€ 450,0
Organisatie Tarayogini
Contact maaike@tarayogini.be
Trefwoorden frankrijk, yoga, aandacht mindfullness meditatie rust, compassietraining, Ademhaling, buddha en buddhisme, tibetaans boeddhisme, tibetaans