U bent hier:

TRANS (8+) - Belgische première

Dansvoorstelling Moderne dans

Welkom in een nieuwe wereld, of beter in vele nieuwe werelden. In TRANS zweven we via de nieuwste technologie van de ene wereld in de andere, van de ene sfeer in de andere, van de ene situatie in de andere.

In TRANS beïnvloeden en manipuleren de bewegingen van de zeven dansers zowel licht als projecties. Zo zoomt deze indrukwekkende voorstelling in op transformatie en transitie, op verandering en overgang.

TRANS is aldus een avonturentocht om andere werelden te ontdekken. En op die plek waar de tijd even stil blijft staan, daar tovert de Franse choreograaf Lionel Hun prachtige poëzie, zowel met beeld als met krachtige dans. Lionel Hun heeft dan ook een verleden bij Cirque du Soleil en Ballet de Marseille, en TRANS is daar een geweldige mix van: moderne dans, circus en hiphop op een ‘bedje’ van de nieuwste technologie.

Bijzonder onder de indruk toen we dit voor het eerst zagen, bijzonder blij het nu in Krokus te kunnen presenteren. Want: intrigerend en beklijvend!

Info

Waar Cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 7 maart 2019
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Hasselt
Contact kaartverkoop@ccha.be
Trefwoorden Krokusfestival, hasselt, limburg, kids_limburg, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over TRANS (8+) - Belgische première op UiTmetVlieg.be